Skip to content

Valmennus: Johtajana sisäisessä somessa

Opi, mitä mahdollisuuksia sisäinen some antaa johtamiseen, ja miten itse olet mukana keskusteluissa

Kun työpaikallasi otetaan käyttöön avoin keskustelukanava eli sisäinen some kuten Yammer, sinulle johtajana avautuu valtavia mahdollisuuksia. Keskustelua seuraamalla saat joka päivä läpileikkauksen siihen, missä mennään ja pystyt reagoimaan nopeammin kuin koskaan. Etenkin aloilla, joissa ympäröivä maailma muuttuu nopeasti, on kriittistä pysyä yhdessä ajan tasalla asioista, jotta myös strategia voi elää ajan hermolla.

Toisaalta avoin keskustelu asettaa sinulle johtajana paineita: olet avainroolissa organisaatiokulttuurin muuttamisessa läpinäkyväksi. Sinulle sanotaan, että sinun pitää näyttää esimerkkiä olemalla mukana keskusteluissa. Mutta miten?

Johtajana orgnisaation sisäisessä somessa -valmennuksesta saat kaiken sen tiedon, jota johtajana tarvitset sisäisen somen käytöstä. Opit, miten organisaation avoimuus tukee johtamisen eri osa-alueita ja saat käytännönläheiset vinkit siitä, miten olet mukana päivittäin keskusteluissa.

Johtajana sisäisessä somessa

VALMENNUS JOHTORYHMÄLLE

Kokoa samalla kertaa koko johtoryhmä paikalle oppimaan sisäisestä somesta.

Valmennuksessa opit ymmärtämään ne mahdollisuudet, jotka sisäinen some tarjoaa johtamisen eri osa-alueille kuten

  • Strategian jalkautus
  • Innvointikyvyn kasvattaminen
  • Osaamisen kehittäminen
  • Sitouttaminen
  • Työhyvinvointi
  • Tuottavuus

Opit myös, miten olet johtajana mukana työpaikan sisäisessä some-verkostossa, vaikka et olisi koskaan ennen käyttänyt mitään sosiaalista mediaa.

  • Saat selkeät ohjeet ja muistilistan siitä, miten toimit joka viikko
  • Opit tekemään valinnan sähköpostin ja sisäisen somen välillä eri tilanteissa
  • Saat vinkkejä, mitä sinulle helppoa mutta työntekijöille äärimmäisen hyödyllistä ja innostavaa sisältöä voit jakaa

2 tunnin keskusteleva valmennus on suunnitellaan organisaatiollesi sopivaksi.

Valmennuksen hinta on 690 euroa + alv.

Ota yhteyttä tilataksesi valmennuksen »

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Somepointin sisäisen viestinnän asiantuntija, FM Heidi Selkäinaho.  Heidillä on 18 vuoden kokemus digitaalisen viestinnän ja työtapojen kehittämisestä ja kouluttamisesta.

Heidi on Suomessa ensimmäisiä, jotka alkoivat kouluttaa yhteisöllistä sisäistä viestintää organisaatioille jo yli viisi vuotta sitten, kun yhteisötyökalut tulivat saataville ja sosiaalisuus tuli osaksi intranet-ratkaisuja. Viime vuosina tehdyt johtamisen opinnot ovat antaneet Heidille lisää ymmärrystä siitä, miten avoin sisäinen viestintä tukee kaikkia johtamisen osa-alueita.

Heidin tavoitteena on saada kaikki työpaikat ymmärtämään ja käytännössä kokemaan, miten sisäinen some auttaa parantamaan työhyvinvointia ja tuottavuutta. Tämä innostus varmasti tarttuu!

Save

Save

Save

Back To Top