Skip to content

SharePoint-intranetin suunnittelu ja toteutus

Intranet pystyyn vaivattomasti ja edullisesti

Jos käytössänne on Microsoft 365 -ympäristö, teillä on taskussanne valmis ratkaisu intranetin pystyttämiseen. SharePointin viestintäsivustojen avulla on mahdollista luoda näyttävä intranet ilman minkäänlaista koodausta. Vakiotoiminnoilla toteutettu intranet kehittyy alustan kehittyessä, eikä ylläpidossa tule vastaan ongelmia eikä kustannuksia. SharePoint-intranet on täysin mobiilikäyttöinen ja se on helppokäyttöinen niin lukijoille kuin sisällöntuottajillekin.

Teen intranetin suunnittelusta ja rakentamisesta teille vaivatonta:

  • Voitte valita intranet-toiminnot ja suunnitella sivupohjat esittelemieni demojen avulla
  • Autan suunnittelmaan sisältörakenteen käyttäjälähtöiseksi
  • Autan suunnittelemaan intranetin ja Viva Engagen/Teamsin välisen rajanvedon uutisoinnissa
  • Pystytän intranetin teille valmiiksi sisältörakenteineen
  • Autan luomaan selkeät pelisäännöt sisällöntuottajille, jotta intranet pysyy yhtenäisenä
  • Koulutan sisällöntuottajat ja pääkäyttäjät ja tuen heitä matkan varrella
  • Autan suunnittelemaan näyttävän lanseerauksen

Suunnittelu ja toteutus on mahdollista tehdä lyhyessäkin aikataulussa, jopa parissa viikossa. Sen jälkeen intranet on valmis sisällöntuottajia varten, ja he pääsevät latomaan sisällöt paikoilleen. Tyypillisesti sisällöntuotanto kestää 1 – 2 kuukautta.

Somepoint tarjoaa myös ylläpitovaiheeseen tukea ja pienkehitystä tarpeidenne mukaisesti, ja pitää teidät ajan tasalla SharePointin ja Microsoft 365 -ympäristön uudistuksista.

Tutustu Somepointin referenssehin >>

SharePoint Intranet

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ INTRANET-PROJEKTIIN

Intranet-projektiin sisäiseksi projektipäälliköksi
Ovatko sisäiset resurssit tiukilla, eikä kenelläkään ole aikaa vetää läpi intranet-projektia? Voit tilata Somepointilta intranet-suunnittelun- ja toteutuksen lisäksi myös projektin läpiviennin sisäisenä projektipäällikkönä. Tällöin projektiin tulee tehokkuutta, kun projektiryhmällä on sama kontaktihenkilö niin projektinhallinnassa kuin suunnitteluun ja tekniseen toteutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Kun sisäisenä projektipäällikkönä toimii ulkoinen taho, intranetilla pitää kuitenkin olla omistaja talon sisältä. Projektipäällikkö tuo isoimmat linjaukset ja päätettävät asiat omistajalle päätettäväksi.

KONSULTIN ESITTELY

Konsulttina toimii Somepointin Heidi Selkäinaho. Heidillä on 14 vuoden kokemus SharePoint-intranettien suunnittelusta ja toteutuksesta. Vuosien varrella Heidi on auttanut yli sataa organisaatioita intranet-projekteisessa ja ollut tuotteistamassa Sinisen Meteoriitin Valo Intranet -ratkaisua, joka on voittanut useita kansainvälisiä palkintoja.

Heidin intohimona on luoda helppokäyttöisiä ratkaisuja käyttäjille ja tehdä sisällöntuottajien elämä mahdollisimman helpoksi. Heidi tuo projektinne käyttöön sekä viestinnällisen että teknisen osaamisen ja liudan vuosien varrelta opittuja parhaita kokemuksia eri organisaatioista.

 

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous »

 

Back To Top