skip to Main Content
Somepointin Vuosi 2017 Tiivistyy Vieraskynäilyissä

Somepointin vuosi 2017 tiivistyy vieraskynäilyissä

Vuoden päättyessä on aika kiittää yhteistyökumppaneita, jotka yllättivät kutsuilla vieraskynäkirjoittajaksi blogeihinsa. Listasin alle kaikki vieraskynäkirjoitukseni ja haastattelut, jotka ovat hyvä tiivistelmä kaikesta siitä, mitä tänä vuonna on tapahtunut yrityksessäni Somepointissa. Viimeisenä esittelen Suomi 100 -vuoden kohokohtani: SataSella:ksi pääsemisen 100 suomalaisen asiantuntijan joukkoon.

 

Työhyvinvoinnista Work goes happy -blogissa

Avoimeen työyhteisöviestintään ja sen tuomaan työhyvinvointiin keskittyvä yritykseni Somepoint sai vauhdikkaan startin helmikuussa voittamalla uusille työhyvinvointiyrittäjille järjestetyn kilpailun kautta puheenvuoron maineikkaassa Work goes happy -seminaarissa. Tiivistelmä puheestani on WGH:n blogissa:

 

Sisäisestä somesta Intranet-ostajan oppaassa

North Patrolin Camilla Heikkilä haastatteli minua Somepointin tekemisen ytimestä eli sisäisten somekanavien käytöstä Intranet-ostajan oppaaaseen. Camilla kysyi: Mitkä ovat yleisimmät sisäiset some-työkalut? Mikä on paras tapa ottaa ne käyttöön? Tarvitaanko yhteisömanageria?

 

Office 365 tiimityössä Tieturin blogissa

Syksyllä koulutin Tieturilla Office 365 tiimityössä -koulutussarjaa ja kirjoitin aiheesta pari artikkelia Tieturin blogiin. Koulutukset jatkuvat myös vuonna 2018. Seuraava koulutus on 31.1.2018 ja siihen on vielä tilaa.

 

Kiitos Work goes happy, North Patrol ja Tieturi yhteistyöstä vuonna 2017 ja kaikkea hyvää vuoteen 2018!

 

SataSellana 29.8.2017

Erityiskiitos viestinnän superammattilaiselle Hani Olssonille, joka toi syksyn aikana esille 100 suomalaista asiantuntijaa sadassa päivässä upeassa #SataSella-kampanjassaan. Yllätys oli suuri, kun eräs kaunis syysilta sienimetsällä Twitteristä tuli ilmoitus, että minä olen päivän SataSella! Kiitollisena luin Hanin blogikirjoitusta minusta ja Somepointista. Kannattaa tutustua myös muihin yhdeksäänkymmeneenyhdeksään SataSellaan, jotka Hani nosti esille: https://idepal.fi/kategoriat/satasella/ Uskomaton työ Hani Olssonilta suomalaisen asiantuntijuuden eteen! Kiitos, kiitos, kiitos!

 

Vuodesta 2017 jää parhaiten mieleen, että olen onnekas, kun minulla on tällaisia yhteistyökumppaneita!

Kaikkea hyvää vuoteen 2018!

Artikkelilla on 0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Heidi Selkäinaho

Heidi Selkäinaho on kokenut sisäisen viestinnän konsultti, jonka tavoitteena on saada kaikki työpaikat ymmärtämään ja käytännössä kokemaan, miten organisaation sisäinen some kuten Yammer, Workplace tai Slack auttaa parantamaan työhyvinvointia ja tuottavuutta, kun se otetaan koko talon yhteiseksi keskustelualustaksi.

Heidi perusti tämän tavoitteensa saavuttamiseksi yrityksen, Somepointin, maaliskuussa 2017. Matka työviestinnän uuteen aikaan on alkanut!

OTA YHTEYTTÄ

Somepoint Oy
Heidi Selkäinaho
Työyhteisöviestinnän konsultti, Toimitusjohtaja
O40 585 4600
heidi@somepoint.fi
Twitter: @heidiselkainaho

Yrityksen yhteystiedot
Somepoint Oy
Y-tunnus: 2806611-6
info@somepoint.fi
www.somepoint.fi

Postiosoite:
Aurinkolahden puistotie 8 B 29,
00990 Helsinki

Verkkolaskuosoite:
Laskutusosoitteet (pdf) »

  ~

  ”Yammer on nopeuttanut tiedon kulkua ja sen hallinnointia sekä vuorovaikutusta kollegoiden välillä.
  Ilman Yammeria roikkuisin muuten puhelimessa tuntikaupalla yrittäen selvittää asioita.”

  Riitta Ylätalo, Asiantuntija, Aloittavan yrittäjän palvelut, Uudenmaan TE-toimisto.

  ~

  Back To Top