Skip to content

Työyhteisöviestinnän tapahtumia syksyllä 2017

Syksy 2017 tarjoaa monta mahdollisuutta kokoontua yhteen työyhteisöviestinnän osaajien kanssa saamaan uusia ideoita oman organisaation kehittämiseen. Tulossa ovat ainakin tässä kirjoituksessa esittelemäni tapahtumat sekä kilpailu, joissa saan olla mukana joko kouluttajana, puheenjohtajana tai tuomarina.

 

Viestintä- ja  henkilöstöasiantuntijat pääkohderyhmänä

Työyhteisöviestintä on kiinnostava aihe  paitsi organisaatioiden viestintäosaajille nykyisin myös henkilöstöhallinnolle ja –johdolle. Modernien, yhteisöllisten viestintäkanavien ja sosiaalisten intranetien ansiosta työyhteisöviestintä ei ole enää vain yksisuuntaista uutisointia intranetissa ja kokouksissa vaan se on myös arkista työntekijöiden välistä tiimityötä ja yksikkörajat ylittävää avun ja osaamisen vaihtoa.

Työyhteisöviestintä on parhaimmillaan työhyvinvoinnin lähde, kun se auttaa henkilöstöä osallistumaan kehittämiseen tasa-arvoisena työyhteisön jäsenenä ja tarjoaa mahdollisuuden oppia uutta joka päivä sekä työn substanssista että työyhteisön jäsenistä. Siksi kannustan henkilöstöasiantuntijoita osallistumaan näihin tapahtumiin viestintäasiantuntijoiden lisäksi!

 

Syksyn 2017 työyhteisöviestinnän ja tiimityön tapahtumia

Office 365 tiimityössä -koulutus

Tieturin koulutus 9.9.2017 ja 16.11.2017

Käytännönläheinen, työkalupainoteinen Tieturin koulutuspäivä tarjoaa kattavan ymmärryksen Office 365:n hyödyntämisestä tiimi- ja projektityöhön. Annan hyvät vinkit siihen, mihin tarkoitukseen eri työkalut sopivat parhaiten. Painotan viestinnän sujumista tiimityössä, koska se on kaiken tiimityön tärkein asia.

Kouluttaja: Heidi Selkäinaho

 

Procomin Oma Media 2017 –arvio ja kilpailu

Kilpailun ilmoittautumisaika on 1.-30.9

Syksyllä on käynnissä Procomin järjestämä Oma Media 2017 –arvio ja kilpailu, jossa olen yksi tuomareista. Oma Media 2017 tarjoaa osallistujilleen kattavan, kirjallisen asiantuntija-arvion organisaation median vahvuuksista ja kehittämiskohteista.

Kilpailuun voi ilmoittaa sidosryhmämedian kuten blogin, uutiskirjeen tai mobiilisovelluksen tai henkilöstömedian kuten verkkolehden, intran tai muun sisäisen viestintäalustan. Sisältösyksy huipentuu Korjaamolla Helsingissä 23.11. järjestettävään Oma Media 2017 -päivään

 

Yammer, Slack, sosiaalinen intranet… Sisäinen some työpaikan yhteiseksi viestintäkanavaksi -koulutus

Procomin koulutus 24.10.2017

Tässä Procomin koulutuksessa pohdimme, mitä hyötyä sisäisestä some-kanavasta olisi sinun työpaikallesi ja mitä vaiheita onnistunut sisäisen somen jalkautus vaatii. Tutustumme yleisimpiin sisäisen somen alustoihin. Käymme läpi, miten sisäinen some istuu intranetin rinnalle ja miten viestinnän asiantuntija voi vastata sisäisen somen kehittämisestä yhteisömanagerin roolissa.

Kouluttaja: Heidi Selkäinaho

 

Työyhteisöviestintä 2017 -seminaari

Alma Talentin seminaari 7.-8.11.2017

Alma Talentin Työyhteisöviestintä 2017 -seminaari tiivistää organisaatioiden viestinnän tärkeimmät suuntaviivat nyt ja tulevaisuudessa. Kuulet inspiroivia keynote- ja case-puhujia, joilla on näkökulmaa sisäisen viestinnän ilmiöihin. Seminaarissa osallistut myös käytännönläheiseen workshopiin. Tässä seminaarissa olen toisena päivän puheenjohtajana.

 

Organisaation sisäisen somen ABC -verkkokurssi

Somepointin verkkokurssi

Työyhteisöviestinnän taitoja voit kehittää myös aikatauluriippumattomasti videoihin pohjautuvalla verkkokurssillani Organisaation sisäisen somen ABC. Se on tarkoitettu organisaatioille, joissa ei vielä ole onnistuneesti käytössä sisäistä somekanavaa, vaan tieto liikkuu työntekijöiden välillä lähinnä sähköpostitse, kokouksissa tai Skypen välityksellä.

 

Nähdään syksyn tapahtumissa!

 

PS: Kannattaa tutustua myös North Patrolin kokoamaan listaan intranet-aiheisista seminaareista ja tapahtumista syksyllä 2017

 

Artikkelilla on 0 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Heidi Selkäinaho on kokenut työyhteisöjen digiviestinnän konsultti, joka auttaa organisaatioita digiviestinnän kokonaisuuden suunnittelussa, toteutuksessa ja jalkautuksessa. Heidin tavoitteena on luoda avoin viestintäkulttuuri, jossa jokainen on tasa-arvoinen viestijä, ja tietoa jaetaan avoimesti.

Heidin tausta on Microsoft-maailmassa, joten useimmiten työkaluina ovat SharePoint-intranet, Teams ja Viva Engage.

Back To Top